Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#60  L Hajni

Sziasztok Lady Pharma csapat!

A termékkel nagyon meg vagyok elégedve,csodás dolog ilyen praktikus formában,kulturált körülmények között tisztálkodni. (egy nő számára ez megfizethetetlen) Az egyetlen problémám az, hogy csak a vidéki nyaralónkban tudom használni, itt Pesten sajnos nem tudom lecsavarni a csapfejet a megfelelő helyen. (számos férfi igénybevételével sem)Lehet nem tőletek kellene azt kérdeznem, hogy hogyan oldjam meg, de kínosnak érzem szakembert hívni, mert nem tudok mit kitalálni hogy miért akarom lecsavartatni. :) légyszi segítsetek, szeretném használni a terméket itthon is . Köszi köszi

Hajni

Kedves Hajni!
Valószinüleg tudunk segíteni, de pontosítani kellene a problémát. Kérem adjon meg emailban (info@ladypharma.hu) egy telefonos elérhetőséget, hogy munkatársunk felhívja és megkeressük a megoldást.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#59  András

Kedves Gyártó!

Kipróbáltam az intim zuhanyt mint anális kimosót, és be kell valljam nekem nagyon elnyerte tetszésemet. Tökéletesen alkalmas az anális kimosásra, és a kamillás kapszula is nagyon bevált. Ajánlom minden férfi részére hogy próbálja ki!

Üdvözlettel: András

Kedves András!
Egyre több férfi vásárlónk jelez vissza az intimzuhany anális használatának tapasztalatiról. Önnek külön köszönjük, hogy vette a fáradtságot és a fenti megjegyzést beírta a Vendégkönyvünkbe nyilvánossá téve ezzel a tapasztalatait.
Köszönettel
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#58  Eszter

Tisztelt Lady Pharma!

Ezúton szeretnék Önöknek köszönetet mondani, hogy lehetővé tették számomra az intim zuhany használatát. Egy kedves ismerősöm javaslatára kezdtem el használni a készüléket, miután elmeséltem neki több éve húzódó nőgyógyászati problémámat. 2002-ben diagnosztizáltak nálam HPV 66; 16-os fertőzést ami miatt 2007-ben conisatios műtétet is végeztek. A műtét utáni sebgyógyulási időszak nagyon elhúzódó volt (állandó váladékozás, dyscomfort érzés) ekkor találkoztam az ismerősömmel, aki azt mondta ez a készülék segíteni fog. El is kezdtem rendszeresen használni első időkben a kamillás öblítőt, majd egy hónap múlva mikor a panaszaim teljesen megszűntek áttértem a tejsavas öblítésre, melyet azóta is használok. 2008-ban az eredményem minden szempontból teljesen negatív lett. Úgy érzem, hogy az Intim zuhany használata nagyban hozzájárult a gyógyulásomhoz.
Hálás köszönettel: Eszter

Kedves Eszter!
Örülönk, hogy a Lady-pHarma használata újra beigazolta, hogy bizonyos kellemetlen tünetek megszüntethetők egy egyszerű művelettel, az alapos hüvelyöblítéssel.
Köszönjük, hogy megírta tapasztalatát! További jó egészséget kívánunk:
Lady-pHarma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#57  beeboy

Tisztelt Lady pharma!

Ilonától kérdezném, szeretném felvenni vele a kapcsolatot esetleg. Olvastam problémájáról és lenne pár kérdésem. Többek közt, hogy azóta, hogy folyamatosan használja a zuhanyt?

Kedves beeboy!
Kérésére megkeressük Ilonát, és amennyiben hozzájárul a közvetlen kapcsolat felvételéhez a saját email címére megírjuk Önnek az elérhetőségét.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Kedves Beeboy!
Kérem írja meg nekünk az elérhetőségét, email címét, vagy telefonszámát, hogy közvetíteni tudjuk Ilona címét.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#56  Ilona

Tisztelt Lady-pHarma!

Évekkel ezelőtt végbél problémáim kezdődtek (aranyér, tályog).
Az orvos által előírt végbélkúp, végbélkenőcs és gyulladáscsökkentő használata csak rövid ideig tartó gyógyulást eredményezett.
Az elmúlt hetekben újra észleltem a problémákat. Nagyon kellemetlen tünetek kíséretében.
Kedves ismerősöm ajánlására elkezdtem használni az intim zuhanyt, kamillás kapszula alkalmazásával.
Háromszori használat után már lényeges javulást éreztem, azóta rendszeresen - székletürítés után- öblítek, tünetmentes állapotba kerültem. Újra jól érzem magam!

Köszönöm!

Ilona

Kedves Ilona!
Örömmel tölt el minket, hogy nem csak akkor vette a fáradtságot, amikor valami probléma jelentkezett, hanem akkor is amikor sikerült segítenünk a megoldásban. Számunkra ez nagyon nagy elismerést jelent, ezért érdemes dolgoznunk.
köszönettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu