Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#46  Anyta

Kedves Ladypharma!

Szeretnék először is köszönetet mondani, a termékük egyedülálló.
Egyetlen problémám azonban, hogy a kapszulák nehezen elérhetőek. Nyíregyházi lakos vagyok, a Rossmann üzletek egyikében vettem meg magát a készüléket, de sajnos kapszulát hozzá már egy ideje nem tudok beszerezni. Vagy nincsen egyáltalán, vagy csak egy-egy lejárt szavatosságút találok. Kérném önöket - látva az előző bejegyzések alapján- meg tudnák - e mondani, melyik patikában tudnék esetleg vásárolni ( 1-ben próbálkoztam, de sajnos még csak nem is hallottak róla -.

Előre is köszönöm.

Üdv.: Anyta

Kedves Anita!
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a kiskereskedelemben a patikák nem állnak a helyzet magaslatán. Azonban bármelyik patika meg tudja rendelni a LadyPharma termékeket a nagykereskedőktől - ha akarja. Javasoljuk, hogy legyen határozott, a és érje el, hogy a patika rendelje meg akár a Béres Rt-től, akár a Hungaropharmától, akár a Phoenix Rt-től megteheti. Mi ezeknek a társaságoknak szállítunk.
A Rossmann folyamatosan és közvetlenül rendel tőlünk nagyobb mennyiségben. Ráadásul 11. hó 26.-ával egy akciót is indít, amihez már leszállítottuk a kért mennyiséget. Figyelje a Rossmann újságokat.
Végül leggyorsabban és legközvetlenebbül akkor jut a szükséges kapszulához, ha az interneten rendeli tőlünk. Megrendelését azon a napon, de másnap biztosan postára adjuk.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#45  Tímea

Kedves Lady Pharma!

Köszönetet szeretnék mondani kedvességükért. A megvásárolt intimzuhanyt gázkazánunk hibája miatt nem tudtam biztonággal használni, önök pedig teljes mértékben kártalanítottak, a készülék árát visszakaptam. Örülök, hogy, ennyire fontosnak tartanak minden egyes vásárlót. Ilyen aktív, segítőkész hozzáállással ritkán találkozik az ember.
Köszönettel, Tímea

Kedves Timea!
Örömmel tölt el minket, hogy nem csak akkor vette a fáradtságot, amikor valami probléma jelentkezett, hanem akkor is amikor sikerült segítenünk a megoldásban. Számunkra ez nagyon nagy elismerést jelent, ezért érdemes csinálnunk.
köszönettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#44  Hegedűs Gáborné

Köszönettel írom e pár sort. Időközben kedves,és tájékoztató telefonos beszélgetésünkben minden kérdésemre részletes, és segítő választ kaptam.Köszönöm, hogy munkatársnőjük ilyen figyelmes,megértő,és segítőkész. Szükség esetén, továbbra is rendelkezésre áll és és ez megnyugtató. Ilyen szolgáltatás a példa, melyet sokaknak követniük kellene. Tisztelettel, és üdvözlettel, Aranka

Kedves Aranka!
Köszönjük elismerő szavait a Ladypharma csapata nevében
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#43  Hegedűs Gáborné

Az elmúlt napokban megérkeztek a megrendelt intímzuhany-kapszulláink. Az előírásoknak megfelelően csatlakoztattam, és használtam az első, kamillás kapszullát. A kérdésem a következő. Nem olvasható sehol, hogy hány percig kell a zuhanyt a kapszullával használni. Én 4-5 perc után úgy gondoltam, hogy megfelelő az ídőtartam, de a kapszulla megmaradt tartalmából ítélve kevés lehetett ez a használati idő. Ezen kívül számomra nem érezhető itt az illatára gondolok, és nem látható a kamillás oldat, miután megfigyeltem a zuhany nyílásain spiccelő vízsugarakat. Kérném segítségüket, hogy a még fennmaradt, és elhasználandó kapszulákat, az intimzuhany,időtartalmára vonatkozó kérdéseimmel,helyesen, és így a teljes gyógyító hatását kihasználva használhassam. Köszönöm segítségüket. Hegedüsné Aranka

Kedves Aranka!
A Ladypharma intimzuhany úgy van kialakítva, hogy a kapszulából a hatóanyagot 3-5 perc időtartam alatt szívja ki. Az intimzuhany használata azonban bármikor megszakítható, és később újra folytatható. Arról, hogy a kapszulában van-e még hatóanyag egyszerűen meggyőződhet: fordítsa a színes (kamillás kapszula esetén sárga) kiömlő csővel lefelé a kapszulát és várjon, hogy megjelenjen a csövecskén egy hatóanyag csepp. Amennyiben nem cseppen, akkor a kapszula üres. Tehát a kapszula addig használható, addig tartalmaz tiszta, vízzel nem kevert hatóanyagot, amíg a kiömlő cső végén egy csepp megjelenik.
Megjegyzem a Ladypharma intimzuhany kapszula nélkül is használható!
Szeretnénk tájékoztatni továbbá, hogy a Ladypharma intimzuhany dobozában található Használati útmutató, valamint az internetes honlap is tartalmaz információkat a kérdésére vonatkozóan.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#42  vir@g

Az interneten találtam rá termékükre! Még nem használtam ilyent;vagy hasonló terméket *zuhanyt. Viszont amint megkaptam az Önöknél rendelt Ladypharma- t ...sajnálom hogy eddig nélkülöztem!!!
Nagyon kellemes utána.... teljesen más az ember komfort érzete. Köszönöm Önöknek!!!
Egyedüli ami még hiányzik hogy teljes legyen az az üvegcse...amiben fertőtleníteni lehetne...de visszaolvastam...és látom hogy már folyamatban van... :)))
Üdvözletem és további jó munkát kívánok.. hogy sokáig elérhető legyen a kapszula... és persze a zuhany azok számára is Akik még nem használják... mert bizti hamar terjedni fog a hír róla...népszerű termék lesz!!!

kedves vir@g!
A Ladypharma csapata nevében köszönjük. Köszönjük, hogy vette a fáradtságot és vendégkönyvünkbe a fenti elismerő szavakat beírta.
Folyamatos fejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy funkcionálisan a legkiválóbb, esztétikus, vállalható, a felvilágosult modern nők számára nélkülözhetetlen eszköz álljon rendelkezésre az intim higiénia területén. Ezen felül kiemelten kezeljük azokat a szempontokat is, amelyek a Ladypharma egészségügyi alkalmazhatóságát, megbetegedések esetén történő használhatóságát segítik. Az utóbbi időben ezekre fókuszáltunk.
Fontos számunkra a fentiek miatt minden visszajelzés, ami további lendületet és erőt ad munka folytatásához, ezért még egyszer köszönjük a bejegyzését.
Köszönettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu