Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#50  Kállai Katalin

Tisztlet Lady Pharma!

Nagyon köszönöm Önöknek a szinte példátlan gyors közreműködést. Sajnos a nagy reménnyel megvásárolt készüléket még a tanácsaik ellenére sem tudtam használni a gáz-cirkó készülékem miatt, ezért Önök visszavásárolták azt, így megoldották, hogy ne álljon a fürdőszoba polcomon használaton kívül ez ez egyébként nagyon ötletes, remek készülék. Bízom benne, hogy ha lehetőségem lesz egy más melegvíz-ellátottságú lakásba költözni, még mindig elérhető lesz a készülék, és akkor használni is tudom.

Köszönettel:

Kedves Katalin!
Társaságunk üzleti stratégiájának fontos része a vevők elégedettsége, annak folyamatos mérése, az esetleges problémák kezelése.
Bízunk abban, hogy amennyiben megváltoznak a körülményei, Önt is az elégedett vevőink között üdvözölhetjük.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#49  Edit

Nagyon köszönöm segítségüket a készülék cseréjével, illetve a tájékoztatót a fertőtlenítéssel kapcsolatban. Nagyon sokat segítettek, örömmel fogom használni továbbra is terméküket. :-)
Kereskedelemben ilyen segítőkész szolgáltatással már rég találkoztam!
Köszönettel: Edit

Kedves Edit!
Köszönjük az egész csapat nevében.
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#48  Edit

Nemrégiben vásároltam meg a Lady - Pharma intim zuhanyt, és nagyon meg vagyok vele elégedve, csupa pozitív dolgot tudok mondani róla. Egyetlen problémám akadt, amiben segítségüket szeretném kérni. A tájékoztató azt írja, hogy a fertőtlenítést vízben való forralással vagy fertőtlenítéssel lehet megoldani. Sajnos fertőtlenítőt nem tudtam beszerezni, így maradt a vízben való forralás. Viszont forralás közben az eszköz szár része deformálódott, így az összeillesztés még megoldható, de használat közben a nyél és a szár csatlakozásánál a víz és a kapszula tartalmának egy része kifolyik.
Előre is köszönöm a segítségüket.

Kedves Edit!
Munkatársunk hamarosan jelentkezik Önnél és segítünk a probléma rendezésében.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#47  Erika

Tisztelt Lady Pharma!
Nagy örömmel hasznalom termeküket lassan egy eve, de problemam sajatsagos: Ausztiaban elek 2 honapja, es itt nem tudom beszerezni. Nem is forgalmazzak a termeket külföldön egyaltalan? Azelött Debrecenben eltem, ott minden gyogyszertarban be tudtam szerezni,igaz, nagy magrökönyödesemre egyik naprol a masikra szinte duplajara emelkedett a kapszulak ara (!)Itt a legközelebbi magyar patika (Szombathely) soha nem hallott rola, s legutobb azt mondtak, nem is gyartjak mar. Igaz ez?
Köszönettel: Erika

Kedves Erika!
A ladypharma valóban nem kerül exportra és a gyógyszertárak nem állnak a helyzet magaslatán. Pedig minden patika vezetője névre szóló tájékoztató anyagot kapott. Mindenesetre, ha elég határozott, akkor a gyógyszertár megrendeli Önnek a nagykereskedőktől (Phoenix, Béres, Hungaropharma stb.) akivel kapcsolatban van.
Értesitjük, hogy NEM SZÜNTETTÜK BE A LADYPHARMA GYÁRTÁSÁT, sőt a forgalmunk egyre növekszik.
Egyébként javaslom rendeljen a interneten, honlapunkon a termékcsalád minden tagja kapható és postafordultával szállítjuk Önnek.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#46  Anyta

Kedves Ladypharma!

Szeretnék először is köszönetet mondani, a termékük egyedülálló.
Egyetlen problémám azonban, hogy a kapszulák nehezen elérhetőek. Nyíregyházi lakos vagyok, a Rossmann üzletek egyikében vettem meg magát a készüléket, de sajnos kapszulát hozzá már egy ideje nem tudok beszerezni. Vagy nincsen egyáltalán, vagy csak egy-egy lejárt szavatosságút találok. Kérném önöket - látva az előző bejegyzések alapján- meg tudnák - e mondani, melyik patikában tudnék esetleg vásárolni ( 1-ben próbálkoztam, de sajnos még csak nem is hallottak róla -.

Előre is köszönöm.

Üdv.: Anyta

Kedves Anita!
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a kiskereskedelemben a patikák nem állnak a helyzet magaslatán. Azonban bármelyik patika meg tudja rendelni a LadyPharma termékeket a nagykereskedőktől - ha akarja. Javasoljuk, hogy legyen határozott, a és érje el, hogy a patika rendelje meg akár a Béres Rt-től, akár a Hungaropharmától, akár a Phoenix Rt-től megteheti. Mi ezeknek a társaságoknak szállítunk.
A Rossmann folyamatosan és közvetlenül rendel tőlünk nagyobb mennyiségben. Ráadásul 11. hó 26.-ával egy akciót is indít, amihez már leszállítottuk a kért mennyiséget. Figyelje a Rossmann újságokat.
Végül leggyorsabban és legközvetlenebbül akkor jut a szükséges kapszulához, ha az interneten rendeli tőlünk. Megrendelését azon a napon, de másnap biztosan postára adjuk.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu