Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#37  Anikó

A Lady-pharma intimzuhanyt a nőgyógyászom javasolta. Több patikában is érdeklődtem de volt olyan hely ahol nem is hallottak a termékről. Nem tudták, hogy ki a forgalmazó.
Mivel a patikában nem jártam szerencsével így gondoltam rákeresek az interneten, szerencsém volt. Nagyon örültem , hogy részletes leírás volt róla és ráadásul lehetőség van megrendelni. A kedvezmény is nagyon klassz dolog .Azért az jó lenne ha lehetne tudni, hogy mennyi a postaköltség. Olvastam a honlapjukon a postai árakról de nem derült ki egyértelműen, hiszen valószínű a szállítási ár ,súlytól és mérettől is függ .Bízom benne,hogy hasznos lesz. Üdvözlettel:Anikó

Kedves Anikó!
Nagyon-nagyon sajnáljuk a patikusok tájékozatlanságát! Több kiadvány, és személyes megkeresés volt feléjük, patikus újságok foglalkoztak a termékkel(pl Béres Rt kiadványa), cikkek jelentek meg női magazinokban, konferenciákon, kiállításokon mutattuk be (többek között a Gyógyszerészek éves konferenciáin is!,)TV reklámaink is vannak folyamatosan. Eléggé érthetetlen, hogy a patikusok miért ilyen tájékozatlanok. Ennyit a \"kérdezze meg gyógyszerészét\" szlogenről. Továbbra is mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy megismertessük a Ladypharmát, a tejsavas és kamillás kapszulákat, mert a közel 4 éves orvosi tapasztalat azt mutatja, hogy használata rendkívül eredményes minden korosztályban.
Egyébként a Rossmann boltjaiban is kapható a Ladypharma.
A postaköltségről: egy átlagos rendelés postai díja a tapasztalatok szerint 600-1000 Ft között van.
Köszönjük, hogy vette a fáradtságot és írt a vendégkönyvünkbe!
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#36  Tóth B.Andrea

Én az orvosom javaslatára vásároltam meg a készüléket!
Nem találkoztam vele előtte és utána is azért rendeltem interneten mert hiánycikk volt a patikában!
Most már hozzáférhető a termék de mivel a családban használjuk többen is a kedvezmény miatt az internetes vásárlást válaszottuk.... amivel nagyon elégedettek vagyunk mert nagyon gyors !
A termékkel is elégedettek vagyunk és köszönöm a hasznos infókat!
Tisztelettel: Andy

Kedves Andrea!
Köszönjük a Ladypharma csapata nevében az elismerést
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#35  S. Mária

Túl a változó koron, sajnos, hüvely- szárazsággal küzdöttem. Rátaláltam a Lady-Pharma intim zuhanyra és mindennapos használata segített elviselhetővé tenni ezt a kellemetlenséget. Egy apró gondom van, a zuhanyon nehezen látom, hogy a nyél és a felső rész pontosan hova /melyik oldalra/ passzol.

Kedves Mária!
Köszönjük a felvetését, továbbítottuk a fejlesztési csapat felé. Remélhetőleg az új sorozatra már sikerül megfelelő jelzést elhelyezni.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#34  bama

Pár hónapja használom a Lady-Pharma intimzuhanyt. Nagyon egyszerű, praktikus a használata./A korábbi gumis irrigálókhoz nem is hasonlítható./ Használom meleg gyógyvizes fürdőzések és uszoda után. Azóta nincs problémám! Köszönöm!


A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait. Nekünk mindig újból és újból erőt ad, ha vevőink elégedettek a termékkel és ezt nyilvánosan meg is fogalmazzák, mert célunk, hogy a bajban segítséget nyújtó, legkorszerűbb és vállalható eszköz álljon rendelkezésre az intim higiénia területén.

Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#33  Zsófia

Remek a termék, mindenkinek ajánlom, nekem nagyon bejött.

A Ladypharma csapata köszönettel vette a bejegyzését, és bízunk abban, hogy sokan megfogadják az Ön tanácsát.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu