Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#68  krisztina

Kedves Hölgyem/Hölgyeim.
Ma kaptam az orvosomtól egy ilyen intimzuhanyt, mert 3 hónapja termálfürdő után elkaptam egy gombás fertőzést és most azzal küzdök. Orvosom szerint bizzak a termékben és a gyógyulásban. Kérek mindenkit aki olvassa és volt ilyen problémája ossza meg velem, akár e-mailban is. Mindenki segitségét előre is köszönöm.

Kedves Kriszta!
Örömmel olvastam, hogy Ön is Ladypharma intim zuhany tulajdonos már! Őszintén hiszem, hogy az intim higiénia egyik alapeszköze ez az intimzuhany.
Bízzon nyugodtan termékünkben! Higgye el Önhöz hasonló problémával küzdő hölgyek már megtanulták, hogy nagyon sok esetben önmaguk tudnak segítséget nyújtani a szervezetüknek. Itt a vendégkönyvben lévő beírásokban is talál sok hasznos információt és én is kérem, azon vásárlóinkat ( Ladypharma intim zuhany használókat) akiknek van személyes tapasztalatuk, számoljanak be ezen a fórumon vagy közvetlen levélben Krisztának.
Köszönettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#67  Móni

Kedves Mariann!

Először is had kívánjak az egész csapatnak boldog és sikeres új évet!
Ahogy megígértem, leírom a tapasztalatomat az intimzuhannyal kapcsolatban. Nagyon örülök, hogy a barátnőm felhívta rá a figyelmemet. Az intimzuhany használata hihetetlenül egyszerű és könnyed. A kialakítása nagyon finom és elegáns. Már az első használat után is felfrissültem és nagyon kellemes érzés töltött el. Köszönöm!
Még egyszer szeretném megköszöni azt a bánásmódot és odafigyelést is, amit kaptam az első megrendeléskor. Hálás vagyok érte!
Üdvözlettel,
B.Móni

Kedves Móni!
Köszönöm, hogy megírta véleményét!
Örömmel olvastam, hogy elégedett a Lady-pHarma termékével és a teljes szolgáltatással! Kívánunk jó egészséget a továbbiakban!
Bajczi Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#66  András

Tisztelt Lady Pharma!

Szeretném megerősíteni, a termék kiváló férfiak részére is, az anális tisztaság és komfortérzet eléréséhez.

Köszönöm!

Kedves András!
Köszönet a vélemény nyilvánításért! Remélhetőleg ezen a téren is nő az emberek higiéniai igénye és csökken a - jelenleg még ennek hiányában kialakuló - betegségek száma.
Üdvözlettel
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#65  Nagy Anita

Kedves Marianna!
Nincs végbél problémám (betegségem). Testhelyzet.... a kád szélére ülve próbáltam (talán tényleg ez a nyerő) ha csak öblíteni akarok. De itt igazából ez a fő cél. Álló helyzet nekem nem jön be, szinte azonnal folyik is ki a víz a popsimból. Vagy ez nem gond? Nekem talán csak annyiból, hogy ha székletűrítés után használom nem minden esetben \"tiszta\" ami távozik a popsiból. A fürdőszobában meg sajnos nincs mellék helység. :( (ez kicsit macerás)

Örömmel olvastam, hogy vannak végbeles kísérletek, mert ezt úgy értelmeztem, hogy hamarosan valami olyan kerül forgalomba (köztudatba) ami kimondottan a \"popsi\" tisztántartásával lesz kapcsolatos. Szerintem ez legalább olyan fontos, mint fogat, vagy lábat mosni. :) Milyen visszajelzések vannak másoktól a popsi\" használattal kapcsolatban? Milyen jellegű, irányú kísérletek ötletek vannak? (ha szabad 1 kicsit kíváncsiskodni)

Ha lesz újabb élményem, észrevétel vagy bármi, ígérem megosztom veled (veletek)!
Üdv: Anita

Szia Anita.!

Szóval: Anális öblítés kapcsán is igen sok visszajelzést kapunk a vevőktől, de emellett ismerősi, baráti és családi körben is egyre többen rendelkeznek tapasztalatokkal. Rendszeresen használják ide és oda is. Ismerőseim, sőt barátnőim közül is többeknek két készüléke is van már, az egyik barack a másik kék jelölő gyűrűvel, így még véletlenül sem tudják összekeverni. (Természetesen elegendő lenne a két külön szár is!) Aranyérrel műtöttek közül is sokan adtak visszajelzést levélben, telefonon, sőt személyesen is. Elmondták mennyire megörültek, mikor kiderült, hogy ezen területek karbantartására is alkalmas az intimzuhany. Kaptunk részletes beszámolót váladékozó végbéltályog betegségben szenvedő vásárlónktól, hogy nagyon hatékonyan segített a termékünk, pár hét használat után teljesen tünetmentessé vált és ma is jól van. Mások elmondták, hogy végbéltükrözés előtt adtak saját maguknak az intimzuhanyunkkal, beöntést és így nem kellett nővéri segítség és kellemetlenkedés\" a kórházban. Szóval számtalan visszajelzést kapunk ismerős és ismeretlen vevőinktől a tapasztalataikról. Ezért is olvassuk örömmel a vendégkönyvben a leveleket - köztük a tiédet is - mert ez a fórum igazán hitelesen ad tapasztalati és használati tanácsokat más vásárlóknak is.
A többség véleménye szerint az álló helyzettel semmi probléma nincs. (Megjegyzem: ha esetleg úgy érzed, hogy a végbél záró izommal kellene foglalkoznod, erősítened, akkor tudok adni egy telefonszámot és megtanítanak, hogyan kell tornáztatni és karban tartani. Ha neked a kád széle válik be, akkor használd úgy. (Mindenképpen célszerű a művelet\" után fertőtlenítőszeres tisztítást végezni a zuhany vagy kád felületén.)

Egyébként az is tény, hogy nem csak a férfiakkal vagyunk képesek oda-vissza fertőzgetni egymást, hanem mi nők saját magunkat hüvely és popsi között is \"ping-pong\"-ozhatjuk.

Fejlesztési irányaink folyamatosan vannak : jelentős változtatást tervezünk a termék csomagolásában, tervezzük olyan új kiegészítők gyártását, amelyekkel még egyszerűbbé, még komfortosabbá tudjuk tenni az intim zuhany használatát. és jelentős változtatásokat tervezünk reklám és marketing területen amely talán már két három hónapon belül látható is lesz.

Remélem új információkkal segítettem a termékünk használatát!
Üdv:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#64  Nagy Anita

Köszönöm a gyors választ a kérdésemre!

Még tegnap este ki is próbáltam, megfogadva az itt leírtakat. (csak sima vízzel, mert nem volt kapszulám) Nagyszerűen működött a dolog, egészen könnyedén felcsusszant a szár és kellemes érzés volt a bent léte is. Csak öblíteni akartam (amit meg is tettem többször is) de végül aztán beöntés lett a vége. Nagyon kellemes érzés volt. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki bátran! A művelet befejeztével valóban érdekes, könnyű, tiszta érzést éreztem. Már rég ki kellett volna próbálnom! Kérdés az még merült fel bennem pl, hogy milyen rendszerességel szabad használni az eszközt? Higiéniai okokból szabad rendszeresen? Pontosan mit értettél higiéniai ok alatt? (a beöntés az egyértelmű).
Ami engem zavart használat közben a zuhany hossza. Gugolva próbáltam használni, de azthiszem nagyon föl kellett volna helyeznem ahhoz, hogy így tudjam használni, így aztán térdepelni kellett ami kicsit kényelmetlen volt. Nem terveztek egy olyan szárat ami kimondottan popsiban való használathoz való?

Válaszaidat türelmetlenül várom!

üdv:Anita

Szia Anita!
Nagyon köszönöm őszinte véleményed és igazán örülök, hogy a LadypHarma elégedett használóinak táborában köszönthetlek!
A higiéniai okot úgy értettem, hogy nincs végbél problémád, mint pl. aranyér, végbéltályog stb.
Ha ilyen fennáll, mindenképpen érdemes orvosi véleményt kérni a használatot illetően. Nálad betegség nincs, ha jól értettelek. Ebben az esetben, egyes orvosok szerint székletürítés után javasolt, mások pedig a heti egy-két alkalmat javasolják. Szerintem e kettő között el tudod dönteni, hogy neked mikor jó. (Természetesen, mint mindennel itt is érdemes mértékletességre, óvatosságra törekedni.)
A testhelyzetről azt tudom javasolni, hogy egyáltalán nem kell felvenni semmiféle pózt, simán álló helyzetben kényelmes és kellemes. (Pl. van, akinek kádja van és ő a kád szélére ülve használja, lehet variálni, találd meg a neked legmegfelelőbb tartást.)
Folyamatban vannak orvosi kísérletek a végbeles tapasztalatokat illetően, de az orvosok részéről nem merült fel az átalakítás igénye, ezért egyelőre nem ilyen irányú fejlesztéseket tervezünk (de más jellegűeket igen!).
Ha van újabb élményed, kérdésed, véleményed várom továbbra is!
Jó egészséget kívánok:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu