Általános információk

Itt tekintheti meg termékeinket, olvashatja el azok leírásait, illetve nézheti meg képekben is azokat.


A képekre kattintva azokat nagyban is megnézheti.


Szállítási díjunk:


10.000 Ft -ig postaköltség 1.000 Ft


10.000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltség nem kerül felszámításra


Szállítási idő:


Rendelés beérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázzuk

Tudta-e?

… hogy a higiéniai illetve fertőzés megelőzése céljából végzett hüvelyöblítés időtartama legfeljebb 25-30 mp (0,3 – 0,5 liter oldat).  A gyógykezelésekhez kapcsolódó hüvelyöblítés lehet ennél hosszabb, ekkor  az orvos határozza meg az öblítés időtartamát.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia teva magyar formatervezési díj

Termékeink

 

Jelenlegi akciónk!

Akciós csomag tartalma:

1 db Clean-in IntimZuhany

1 db kezelőfej

1 db tejsavas kapszula

1000 Ft postaköltség

 

Bővebben
Ára: 11500 Ft
 
 

A Clean-in IntimZuhany a Lady-pHarma termékcsalád tagja. Kifejezetten az intim zónák ápolására kifejlesztett higiéniai és terápiás eszköz.  Az első és mindmáig az egyetlen termék, amelynek különlegessége nem elsősorban a hatóanyagban, hanem a működésében és az öblítés hatékonyságában rejlik.

Bővebben
Ára: 11500 Ft
 
 

A Clean-in IntimZuhany a nyél részből és a kezelőfejből áll. A kezelőfej funkciója, hogy az öblítendő testrészbe behelyezve biztosítsa a lágy, kellemes, mégis teljes és hatékony öblítést. Formája, mérete, ergonómiai kialakítása folytán a kényes pontokat elkerülve a legrejtettebb felületeket is el tudja érni. A kezelőfej felső részén 24 db lyuk található, amelyek körültekintő elhelyezése és iránya olyan, hogy az átfolyó öblítő oldat szép vízrózsát képezve végzi a minél teljesebb öblítést.  A kezelőfej úgynevezett bajonettzárral csatlakozik a nyélhez, és e kettő között lévő színes gyűrű biztosítja a megfelelő tömítést.

Bővebben
Ára: 3890 Ft
 
 

A Lady-pHarma kapszula a Clean-in IntimZuhany különleges tartozéka, amely tartalmazhat tejsav vagy kamillakivonat oldatot, a kívánt célnak megfelelően.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
 

A Lady-pHarma kapszula a Clean-in IntimZuhany különleges tartozéka, amely tartalmazhat tejsav vagy kamillakivonat oldatot, a kívánt célnak megfelelően.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
 

Az IntimZuhany nyél és a kezelőfej között található az un. tömítő vagy jelölő gyűrű. A különböző színű jelölő gyűrűvel egyszerűen megkülönböztethetők a kezelőfejek funkció és a használó személye tekintetében is egymástól. Ezzel biztosítható, hogy mindenki csak saját - kizárólag neki szóló - kezelőfejjel illetve zuhannyal rendelkezzen. Plusz színes megkülönböztető jelölő gyűrű külön is rendelhető 4 db-os csomagolásban.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu