Általános információk

Itt tekintheti meg termékeinket, olvashatja el azok leírásait, illetve nézheti meg képekben is azokat.


A képekre kattintva azokat nagyban is megnézheti.


Kérjük olvassa az új szállítási lehetőségeket!A vásárlás menete: 


1. Tegye kosarába a kivánt termékeket.


2. Adja meg a szállítási módot és adatait.


3. Ellenőrizze, minden megadott információ helyes -e.


4. A Megrendelem gombra kattintva adja fel rendelését.


5. Élvezze termékünket.


Szállítási idő: 


Rendelés beérkezésétől számított 3-5 munkanapon belül postázzuk


Szállítás: 


A Ladypharma termékek megrendelhetők előre fizetéssel is. Ha a megrendelését honlapunkon indítja és átutalással kifizeti, csupán bruttó 635 Ft  postaköltséggel kell számolnia. Az ezt meghaladó postaköltséget a Ladypharma vállalja.


Az átutalás teljesíthető a Benefit Bt OTP banknál vezetett 11748069-21131608 sz. bankszámlájára vagy a Benefit Bt CIB banknál vezetett 10700134-02459503-51100005 sz. bankszámlájára. Kérjük a közleményben a megrendelő nevére hivatkozzon! Átutalás esetén  1200,- Ft-ot takarít meg. Naponta összevetjük a rendelést és a banki információkat.


A Ladypharma termékek megrendelhetők utánvéttel is. A  postaköltség várható értéke 1.900 Ft


A Ladypharma termékek megrendelhetők a Gyógysegéd webáruházban is. KATTINTSON A Gyógysegéd LOGÓJÁRA! Itt kiválaszthatja, hogy melyik PIKK-PAKK ponton kívánja átvenni a megrendelt terméket. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!A Ladypharma termékek megrendelhető‘k a Feminashop webáruházban is. KATTINTSON A Feminashop LOGÓJÁRA!


A Feminashop rendelési folyamat során választhat a házhoz szállítás, GLS CsomagPont és a Webox terminál átvételi lehetőség közül. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!Tudta-e?

… hogy a  váltakozó hideg-meleg vizes  öblítést már az 1800-as években  alkalmazták a hüvelyi vérellátás fokozására.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop

Termékeink

 

Jelenlegi akciónk!

Akciós csomag tartalma:

1 db Amanda Intimzuhany a Ladypharmától

Érvényes: Amíg a készlet tart!

 

 

Bővebben
Ára: 8890 Ft
 
 

A Clean-in Intimzuhany a Lady-pHarma termékcsalád tagja. Kifejezetten az intim zónák ápolására kifejlesztett higiéniai és terápiás eszköz.  Az első és mindmáig az egyetlen termék, amelynek különlegessége nem elsősorban a hatóanyagban, hanem a működésében és az öblítés hatékonyságában rejlik.

Bővebben
Ára: 12700 Ft
 
 

A Lady-pHarma Intimzuhany a nyél részből és a kezelőfejből áll. A kezelőfej funkciója, hogy az öblítendő testrészbe behelyezve biztosítsa a lágy, kellemes, mégis teljes és hatékony öblítést. Formája, mérete, ergonómiai kialakítása folytán a kényes pontokat elkerülve a legrejtettebb felületeket is el tudja érni. A kezelőfej felső részén 24 db lyuk található, amelyek körültekintő elhelyezése és iránya olyan, hogy az átfolyó öblítő oldat szép vízrózsát képezve végzi a minél teljesebb öblítést.  A kezelőfej úgynevezett bajonettzárral csatlakozik a nyélhez, és e kettő között lévő színes gyűrű biztosítja a megfelelő tömítést.

Bővebben
Ára: 4445 Ft
 
 

A tejsavas kapszula a Lady-pHarma Intimzuhanyok (Ladypharma Amanda, Clean in)különleges tartozéka, amely tejsavat tartalmaz a kívánt célnak megfelelően. (egy és 3 db-os csomagolásban)

Bővebben
Ára: 550 Ft
 
 

A kamillás kapszula a Lady-pHarma Intimzuhanyok (Ladypharma Amanda, Clean in)  különleges tartozéka, amely kamillakivonatot tartalmaz, a kívánt célnak megfelelően. (egy és 3 db-os csomagolásban)

Bővebben
Ára: 550 Ft
 
 

Az Intimzuhany nyél és a kezelőfej között található az un. tömítő vagy jelölő gyűrű. A különböző színű jelölő gyűrűvel egyszerűen megkülönböztethetők a kezelőfejek funkció és a használó személye tekintetében is egymástól. Ezzel biztosítható, hogy mindenki csak saját - kizárólag neki szóló - kezelőfejjel illetve zuhannyal rendelkezzen. Plusz színes megkülönböztető jelölő gyűrű külön is rendelhető 4 db-os csomagolásban kizárólag a Lady_pHarma honlapon.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu