Általános információk

Itt tekintheti meg termékeinket, olvashatja el azok leírásait, illetve nézheti meg képekben is azokat.


A képekre kattintva azokat nagyban is megnézheti.


Szállítási díjunk:


10.000 Ft -ig postaköltség 1.000 Ft


10.000 Ft feletti rendelés esetén a postaköltség nem kerül felszámításra


Szállítási idő:


Rendelés beérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázzuk

Tudta-e?

… hogy a Clean-in IntimZuhany formatervezésért díjazott termék, amely az Iparművészeti Múzeumban kiállításra is került.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia teva magyar formatervezési díj

Termékeink

 

Jelenlegi akciónk!

Akciós csomag tartalma:

1 db Clean-in IntimZuhany

1 db kezelőfej

1 db tejsavas kapszula

1000 Ft postaköltség

 

Bővebben
Ára: 11500 Ft
 
 

A Clean-in IntimZuhany a Lady-pHarma termékcsalád tagja. Kifejezetten az intim zónák ápolására kifejlesztett higiéniai és terápiás eszköz.  Az első és mindmáig az egyetlen termék, amelynek különlegessége nem elsősorban a hatóanyagban, hanem a működésében és az öblítés hatékonyságában rejlik.

Bővebben
Ára: 11500 Ft
 
 

A Clean-in IntimZuhany a nyél részből és a kezelőfejből áll. A kezelőfej funkciója, hogy az öblítendő testrészbe behelyezve biztosítsa a lágy, kellemes, mégis teljes és hatékony öblítést. Formája, mérete, ergonómiai kialakítása folytán a kényes pontokat elkerülve a legrejtettebb felületeket is el tudja érni. A kezelőfej felső részén 24 db lyuk található, amelyek körültekintő elhelyezése és iránya olyan, hogy az átfolyó öblítő oldat szép vízrózsát képezve végzi a minél teljesebb öblítést.  A kezelőfej úgynevezett bajonettzárral csatlakozik a nyélhez, és e kettő között lévő színes gyűrű biztosítja a megfelelő tömítést.

Bővebben
Ára: 3890 Ft
 
 

A Lady-pHarma kapszula a Clean-in IntimZuhany különleges tartozéka, amely tartalmazhat tejsav vagy kamillakivonat oldatot, a kívánt célnak megfelelően.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
 

A Lady-pHarma kapszula a Clean-in IntimZuhany különleges tartozéka, amely tartalmazhat tejsav vagy kamillakivonat oldatot, a kívánt célnak megfelelően.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
 

Az IntimZuhany nyél és a kezelőfej között található az un. tömítő vagy jelölő gyűrű. A különböző színű jelölő gyűrűvel egyszerűen megkülönböztethetők a kezelőfejek funkció és a használó személye tekintetében is egymástól. Ezzel biztosítható, hogy mindenki csak saját - kizárólag neki szóló - kezelőfejjel illetve zuhannyal rendelkezzen. Plusz színes megkülönböztető jelölő gyűrű külön is rendelhető 4 db-os csomagolásban.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu