Általános információk

Itt tekintheti meg termékeinket, olvashatja el azok leírásait, illetve nézheti meg képekben is azokat.


A képekre kattintva azokat nagyban is megnézheti.


Kérjük olvassa az új szállítási lehetőségeket!A vásárlás menete: 


1. Tegye kosarába a kivánt termékeket.


2. Adja meg a szállítási módot és adatait.


3. Ellenőrizze, minden megadott információ helyes -e.


4. A Megrendelem gombra kattintva adja fel rendelését.


5. Élvezze termékünket.


Szállítási idő: 


Rendelés beérkezésétől számított 3-5 munkanapon belül postázzuk


Szállítás: 


A Ladypharma termékek megrendelhetők előre fizetéssel is. Ha a megrendelését honlapunkon indítja és átutalással kifizeti, csupán bruttó 635 Ft  postaköltséggel kell számolnia. Az ezt meghaladó postaköltséget a Ladypharma vállalja.


Az átutalás teljesíthető a Benefit Bt OTP banknál vezetett 11748069-21131608 sz. bankszámlájára.  Kérjük a közleményben a megrendelő nevére hivatkozzon! Átutalás esetén  1200,- Ft-ot takarít meg. Naponta összevetjük a rendelést és a banki információkat.


A Ladypharma termékek megrendelhetők utánvéttel is. A  postaköltség várható értéke 1.900 Ft


A Ladypharma termékek megrendelhetők a Gyógysegéd webáruházban is. KATTINTSON A Gyógysegéd LOGÓJÁRA! Itt kiválaszthatja, hogy melyik PIKK-PAKK ponton kívánja átvenni a megrendelt terméket. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!A Ladypharma termékek megrendelhető‘k a Feminashop webáruházban is. KATTINTSON A Feminashop LOGÓJÁRA!


A Feminashop rendelési folyamat során választhat a házhoz szállítás, GLS CsomagPont és a Webox terminál átvételi lehetőség közül. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!Tudta-e?

… hogy ha a család több tagja is használ intimzuhanyt,  a fertőzések elkerülése érdekében és higiéniai okokból soha ne használják egymás eszközét! Ugyanígy nem ajánlatos ugyanazt az eszközt használni a hüvely és a popsi öblítéséhez. A Clean-in IntimZuhanynál ezt külön kezelőfej vásárlási lehetőséggel, és színes jelölő gyűrűk alkalmazásával segítjük.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop

Termékeink

 

Év végi  akciónk!

Akciós csomag tartalma:

1 db Amanda Intimzuhany + 1 db tejsavas kapszula ajándék!

Érvényes: 2016.12.01-2017.01.31

 

 

Bővebben
Ára: 8890 Ft
 
 

A Clean-in Intimzuhany a Lady-pHarma termékcsalád tagja. Kifejezetten az intim zónák ápolására kifejlesztett higiéniai és terápiás eszköz.  Az első és mindmáig az egyetlen termék, amelynek különlegessége nem elsősorban a hatóanyagban, hanem a működésében és az öblítés hatékonyságában rejlik.

Bővebben
Ára: 12700 Ft
 
 

A Lady-pHarma Intimzuhany a nyél részből és a kezelőfejből áll. A kezelőfej funkciója, hogy az öblítendő testrészbe behelyezve biztosítsa a lágy, kellemes, mégis teljes és hatékony öblítést. Formája, mérete, ergonómiai kialakítása folytán a kényes pontokat elkerülve a legrejtettebb felületeket is el tudja érni. A kezelőfej felső részén 24 db lyuk található, amelyek körültekintő elhelyezése és iránya olyan, hogy az átfolyó öblítő oldat szép vízrózsát képezve végzi a minél teljesebb öblítést.  A kezelőfej úgynevezett bajonettzárral csatlakozik a nyélhez, és e kettő között lévő színes gyűrű biztosítja a megfelelő tömítést.

Bővebben
Ára: 4445 Ft
 
 

A tejsavas kapszula a Lady-pHarma Intimzuhanyok (Ladypharma Amanda, Clean in)különleges tartozéka, amely tejsavat tartalmaz a kívánt célnak megfelelően. (egy és 3 db-os csomagolásban)

Bővebben
Ára: 550 Ft
 
 

A kamillás kapszula a Lady-pHarma Intimzuhanyok (Ladypharma Amanda, Clean in)  különleges tartozéka, amely kamillakivonatot tartalmaz, a kívánt célnak megfelelően. (egy és 3 db-os csomagolásban)

Bővebben
Ára: 550 Ft
 
 

Az Intimzuhany nyél és a kezelőfej között található az un. tömítő vagy jelölő gyűrű. A különböző színű jelölő gyűrűvel egyszerűen megkülönböztethetők a kezelőfejek funkció és a használó személye tekintetében is egymástól. Ezzel biztosítható, hogy mindenki csak saját - kizárólag neki szóló - kezelőfejjel illetve zuhannyal rendelkezzen. Plusz színes megkülönböztető jelölő gyűrű külön is rendelhető 4 db-os csomagolásban kizárólag a Lady_pHarma honlapon.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu