Általános információk

Itt tekintheti meg termékeinket, olvashatja el azok leírásait, illetve nézheti meg képekben is azokat.


A képekre kattintva azokat nagyban is megnézheti.


Szállítás:


utánvéttel, a becsült postaköltség 1.900,- Ft


Szállítási idő:


Rendelés beérkezésétől számított 3-5 munkanapon belül postázzuk


Fontos hírek:


A Ladypharma Clean-in intimzuhany megrendelhető a Gyógyboltban is.


KATTINTSON A TEVA LOGÓJÁRA!


Itt kiválaszthatja, hogy melyik patikában kívánja átvenni a megrendelt terméket, így nem kell postaköltséggel számolnia.


 


 


A Ladypharma Clean-in intimzuhany megrendelhető a Gyógysegéd webáruházban is.


KATTINTSON A Gyógysegéd LOGÓJÁRA!


Itt kiválaszthatja, hogy melyik PIKK-PAKK ponton  kívánja átvenni a megrendelt terméket, így jelentősen csökkenti a postaköltséget.


 
 Tudta-e?

… hogy minden időpillanatban a nők 50 %-a (minden második nő) szenved valamilyen hüvelyi fertőzésben, és hogy a nők 99 %-a életében legalább egyszer elkap valamilyen hüvelyi fertőzést.

Még több hasznos információ
Kérdése van?

Termékeink

 

Jelenlegi akciónk!

Akciós csomag tartalma:

1 db Amanda Intimzuhany a Ladypharmától

Érvényes: Amig a készlet tart!

 

 

Bővebben
Ára: 8890 Ft
 
 

A Clean-in Intimzuhany a Lady-pHarma termékcsalád tagja. Kifejezetten az intim zónák ápolására kifejlesztett higiéniai és terápiás eszköz.  Az első és mindmáig az egyetlen termék, amelynek különlegessége nem elsősorban a hatóanyagban, hanem a működésében és az öblítés hatékonyságában rejlik.

Bővebben
Ára: 12700 Ft
 
 

A Lady-pHarma Intimzuhany a nyél részből és a kezelőfejből áll. A kezelőfej funkciója, hogy az öblítendő testrészbe behelyezve biztosítsa a lágy, kellemes, mégis teljes és hatékony öblítést. Formája, mérete, ergonómiai kialakítása folytán a kényes pontokat elkerülve a legrejtettebb felületeket is el tudja érni. A kezelőfej felső részén 24 db lyuk található, amelyek körültekintő elhelyezése és iránya olyan, hogy az átfolyó öblítő oldat szép vízrózsát képezve végzi a minél teljesebb öblítést.  A kezelőfej úgynevezett bajonettzárral csatlakozik a nyélhez, és e kettő között lévő színes gyűrű biztosítja a megfelelő tömítést.

Bővebben
Ára: 4445 Ft
 
 

A tejsavas kapszula a Lady-pHarma Intimzuhanyok (Ladypharma Amanda, Clean in)különleges tartozéka, amely tejsavat tartalmaz a kívánt célnak megfelelően. (egy és 3 db-os csomagolásban)

Bővebben
Ára: 550 Ft
 
 

A kamillás kapszula a Lady-pHarma Intimzuhanyok (Ladypharma Amanda, Clean in)  különleges tartozéka, amely kamillakivonatot tartalmaz, a kívánt célnak megfelelően. (egy és 3 db-os csomagolásban)

Bővebben
Ára: 550 Ft
 
 

Az Intimzuhany nyél és a kezelőfej között található az un. tömítő vagy jelölő gyűrű. A különböző színű jelölő gyűrűvel egyszerűen megkülönböztethetők a kezelőfejek funkció és a használó személye tekintetében is egymástól. Ezzel biztosítható, hogy mindenki csak saját - kizárólag neki szóló - kezelőfejjel illetve zuhannyal rendelkezzen. Plusz színes megkülönböztető jelölő gyűrű külön is rendelhető 4 db-os csomagolásban kizárólag a Lady_pHarma honlapon.

Bővebben
Ára: 500 Ft
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu