Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#35  S. Mária

Túl a változó koron, sajnos, hüvely- szárazsággal küzdöttem. Rátaláltam a Lady-Pharma intim zuhanyra és mindennapos használata segített elviselhetővé tenni ezt a kellemetlenséget. Egy apró gondom van, a zuhanyon nehezen látom, hogy a nyél és a felső rész pontosan hova /melyik oldalra/ passzol.

Kedves Mária!
Köszönjük a felvetését, továbbítottuk a fejlesztési csapat felé. Remélhetőleg az új sorozatra már sikerül megfelelő jelzést elhelyezni.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#34  bama

Pár hónapja használom a Lady-Pharma intimzuhanyt. Nagyon egyszerű, praktikus a használata./A korábbi gumis irrigálókhoz nem is hasonlítható./ Használom meleg gyógyvizes fürdőzések és uszoda után. Azóta nincs problémám! Köszönöm!


A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait. Nekünk mindig újból és újból erőt ad, ha vevőink elégedettek a termékkel és ezt nyilvánosan meg is fogalmazzák, mert célunk, hogy a bajban segítséget nyújtó, legkorszerűbb és vállalható eszköz álljon rendelkezésre az intim higiénia területén.

Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#33  Zsófia

Remek a termék, mindenkinek ajánlom, nekem nagyon bejött.

A Ladypharma csapata köszönettel vette a bejegyzését, és bízunk abban, hogy sokan megfogadják az Ön tanácsát.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#32  Sportmenedzser

Nagyszerű a termék, a honlappal is meg vagyok elégedve!

Köszönjük a Ladypharma csapata nevében!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#31   lina

Tisztelt Szerkesztőség!
Először nagyon örültem terméküknek, de sajnos technikai problémák adódtak az összeszerelésnél! Sajnos a gégecsőre egyáltalán nem könnyű, és nem is tudom felszerelni! Férfi kéz is megpróbálta, sikertelenül ! Azt hittem egy új cső majd megoldja a problémámat, de még így sem használható, így most ugyan van irrigátorom, csak sajnos a dobozban!

Kedves Lina!
Kérem írja meg az elérhetőségét az info@ladypharma.hu email címre, és segítünk megoldani az Ön problémáját.
Tisztelettel:
Ladypharma
ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu