Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#63  Nagy Anita

Sziasztok Lady Pharma!
A popsimba szeretném használni az intim zuhanyt. Segítenétek hogy fogjak hozzá? Mennyi ideig használjam? Milyen mélyen helyezzem föl? stb stb...
köszi Anita

Szia Anita!

Köszönöm a kérdésedet, igyekszem kimerítő választ adni.
Először is mindenképpen javaslom, hogy a Használati Útmutató általános részét olvasd el, hisz praktikus tanácsokat találsz ott.

A forralással történő fertőtlenítés a korábban nyomtatott használati útmutatókban még szerepel, viszont arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy csak 5-7 mp-ig forrald, mert hosszabb - illetve rendszeres - főzéssel a szár belső bordázata deformálódhat. Ezt elkerülendő ma már csakis a fertőtlenítő oldatos (Pl. Hyperol, Neomagnol) lemosást javasoljuk.

Popsiban való használathoz általános javaslatunk az orvosok és használók tapasztalatai alapján a következő:

• A fertőtlenített és összeállított intim zuhanyt - kapszulával vagy anélkül - csatlakoztatod a gégecsőre - a zuhanyrózsa helyére - majd megnyitod a vizet és beállítod a megfelelő vízhőmérsékletet.
• A vékony zuhanyrész enyhe görbülete biztosítja, hogy a végbélbe kényelmesen - síkosító, krém, parafinolaj, vazelin, (egészséges végbélnél tusfürdő) segítségével - bevezethető legyen.
• Kb. 5-6 cm mélyen kell felhelyezni. Az eszköz használható önmagában tiszta vízzel vagy a hozzá kapható kamillás kapszulával is. A kamilla gyulladások, sérülések kezelésére, illetve gyógykezelések kiegészítésére is alkalmas. Egy kapszula 4-5 liter vízhez elegendő hatóanyagot tartalmaz, ezért több alkalommal (összesen kb. 4-5 percig) is használható. Nem kell félned, nincs visszaszívási veszély, így a kapszulában levő hatóanyag nem szennyeződhet.
• Az öblítés időtartama higiéniai célból kb. 20-25 másodperc, de természetesen ismételhető. Beöntés esetén kb.1 perc. A készülékben lévő nyomásszabályozás nagyobb víznyomás esetén is kellemes, biztonságos érzést biztosít. (A művelet befejezése után pedig nagyon könnyű, tiszta érzés marad.)
• A tökéletesen sima felületű, kiváló minőségű műanyag szerkezet nem hordoz magában mozgó, kopó alkatrészeket, így egy életre szóló termék. És ne feledd: 3 év gyártói cseregaranciát biztosítunk!
• Az alapcsomaghoz (1 db nyél és 1 db szár) több szár is rendelhető, melyek kis színes jelölő gyűrűkkel különböztethetők meg egymástól. Ezzel biztosítható, hogy a hüvelybe és a popsiba használt szár teljesen elkülöníthető legyen (vigyázz, véletlenül se keverd össze!).

Bízom abban, hogy minden kérdésedre válaszoltam, de amennyiben további kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésedre!

Szívesen olvasnám használat után a tapasztalatodat is, itt a vendégkönyvünkben!

Üdvözlettel:
Bajczi Marianna
06-20-392-5656
marianna@ladypharma.hu

Vélemény hasznossága:  
 
 
#62  L Hajni

Nagyon köszönöm nektek!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#61  szabi

Szia Hajni!
Szerintem mond azt a szakembernek, hogy le akarod cserélni a zuhanyrózsát és el van intézve. Nem? Csak azért érzed kínosnak, mert tudod miért akarod leszedetni, de a szakember nem tudja....csak ez járjon a fejedben szerintem. ;)

Vélemény hasznossága:  
 
 
#60  L Hajni

Sziasztok Lady Pharma csapat!

A termékkel nagyon meg vagyok elégedve,csodás dolog ilyen praktikus formában,kulturált körülmények között tisztálkodni. (egy nő számára ez megfizethetetlen) Az egyetlen problémám az, hogy csak a vidéki nyaralónkban tudom használni, itt Pesten sajnos nem tudom lecsavarni a csapfejet a megfelelő helyen. (számos férfi igénybevételével sem)Lehet nem tőletek kellene azt kérdeznem, hogy hogyan oldjam meg, de kínosnak érzem szakembert hívni, mert nem tudok mit kitalálni hogy miért akarom lecsavartatni. :) légyszi segítsetek, szeretném használni a terméket itthon is . Köszi köszi

Hajni

Kedves Hajni!
Valószinüleg tudunk segíteni, de pontosítani kellene a problémát. Kérem adjon meg emailban (info@ladypharma.hu) egy telefonos elérhetőséget, hogy munkatársunk felhívja és megkeressük a megoldást.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#59  András

Kedves Gyártó!

Kipróbáltam az intim zuhanyt mint anális kimosót, és be kell valljam nekem nagyon elnyerte tetszésemet. Tökéletesen alkalmas az anális kimosásra, és a kamillás kapszula is nagyon bevált. Ajánlom minden férfi részére hogy próbálja ki!

Üdvözlettel: András

Kedves András!
Egyre több férfi vásárlónk jelez vissza az intimzuhany anális használatának tapasztalatiról. Önnek külön köszönjük, hogy vette a fáradtságot és a fenti megjegyzést beírta a Vendégkönyvünkbe nyilvánossá téve ezzel a tapasztalatait.
Köszönettel
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu