Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#28  miranda

Tisztelt Szerkesztőség!

Nemrégiben vásárolt készülékemhez Miskolcon kerestem tejsavas ill. kamillás kapszulát - sikertelenül. A Rossmann drogériákban 1-1 db felbontott (üres), valamint lejárt szavatosságú kapszulát találtam. Szeretném megtudni, hogy Miskolcon hol vásárolható ilyen kapszula megfelelő minőségben?

Köszönettel:

M.

Kedves Miranda!
Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen kellemetlensége támadt a termékünkkel. A Lady-Pharma termékek Miskolcon - és az országban bárhol - elvileg és gyakorlatilag megkaphatók bármely gyógyszertárban, csak kérni kell, hogy szerezzék be, ha eddig nem tették. Ezt ők megtehetik a Hungaropharmától, a Phoenixtől, vagy a Béres Rt-től. Szomorú tapasztalatunk, hogy a gyógyszertárak csak akkor rendelnek a nagykereskedőtől, ha a vevők kifejezetten a mi termékünket kérik. A Rossmann Magyarország kft felé továbbítani fogjuk az információt. Természetesen nem lehet forgalomban lejárt szavatosságú kapszula. Ki kell cserélniük. Az üres dobozról sajnos ők sem tehetnek, ismert tapasztalat, hogy egyes vevők kiveszik a terméket a dobozból. Mivel a doboz nincs leragasztva, fizetés előtt célszerű meggyőződni arról, hogy nem tulajdonította-e el valaki abból a terméket. További lehetőség, ha közvetlenül tőlünk rendeli meg interneten a honlapunkon, azonban célszerű átgondolni, hogy milyen rendelt mennyiségnél érdemes vállalni a postaköltséget.
Ha ez utóbbit választja, akkor mi megtérítjük Önnek a két kapszulát. Reméljük, hogy több negatív tapasztalata nem lesz, és hogy a termékünket a legnagyobb megelégedésére tudja használni.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#27  L.Handa

Kellemes a lap.

A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#26  Fifi

Kedves Szerkesztőség!
Érdeklődnék, hogy az internetes rendeléshez milyen extra költség felszámítására számíthatok (csomagolásidíj, postaköltség,stb.). Mielőbbi válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Fifi!
Az internetes rendelés esetén csupán az utánvéttel feladott csomag postai díja terheli Önt a termék árán kívül.
Ladypharma szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#25  Judit

Az lenne a kérdésem, hogy az irrigálást állva is lehet végezni? Így is elég folyadék jut a hüvelybe, vagy jobb ha fekvő helyzetben végzem. Azt én is hiányolom, hogy nincs eltérő színe a folyadéknak, nem tudom meddig kell végezni az irrigálást. Valóban igaz, hogy a fel nem használt folyadékot hűtőben tárolva 2-3 nap múlva is fel lehet használni?

Az irrigálást az Önnek legmegfelelőbb testhelyzetben csinálhatja. Van aki az álló helyzetet találja kedvezőbbnek, van aki a fekvőt. Fontos, hogy kényelmes, stabil testhelyzetet válasszon. Mindegyik esetben elérhető a kedvező hatás, és ami rendkívüli előnye ennek az eszköznek, hogy nem szükséges mindkét kéz a használatához, és más irrigálóval szemben nincs visszaszívási és így újrafertőződési veszély.
Valóban felhasználhatja a hűtőben tárolt kapszulákat később is.
Ladypharma szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#24  Daróczi Lajosné

Az előbbi reklamáció ezennel visszavonva! Gyors és kielégítő kárpótlást megkaptam, amit ezúto is köszönök. Ajánlani fogom ismerőseimnek! Tisztelettel: Daróczi Lajosné

A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu