Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#18  Zsuzska

Tisztelt Szerkesztőség!
Nagyon elégedett vagyok a Lady-vel.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#17  Juli

Tisztelt Szerkesztőség!
A termékről csupa jót tudok mondani, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Lenne egy kérdésem...a leírásban olvastam azt hogy a szár részét a Lady-Pharma üveg tárolóedényében lehet tárolni. Mi is pontosan ez az üveg? Hol lehet megvenni? Illetve milyen fertőtlenítőszerre gondoltak? Köszönöm.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#16  Csilla

Tisztelt Szerkesztőség!
Gratulálok a termékhez. Végre valami, ami egyszerűen és könnyen használható a mindennapokban. Köszönöm. Használom és tökéletesen elégedett vagyok.
Kérdésem: Ajánlott-e a használata a menstruációs napok alatt is?

Kedves Csilla!
A menstruáció ideje alatt nem javasolt az irrigálás semmilyen eszközzel.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#15  ÉVi

Én ma vásároltam meg a terméket de még nem próbáltam. Arra lennék kíváncsi, hogy melyik kapszula mire jó, egyes problémák esetén melyiket célszerű használni. És milyen időközönként és mennyi ideig kell használni a terméket?

Kedves Évi!
A ladypharmához kétféle kapszula kapható jelenleg.
A tejsavas kapszula rendszeres használatra javasolt a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartása érdekében, pl. antibiotikum szedése esetén, nyilvános fürdő használata után stb.
A kamillás kapszula használatát általában orvosi kezelések kiegészítéseként javasolja az orvos szakértőnk. Olyan esetekben például amikor az Ön nőgyógyásza hüvelykúpot írt elő Önnek, este a kúp felhelyezése előtt javasolt a kamillás irrigálás, majd reggel amikor már a gyógyszer kifejtette a hatását ismét egy kamillás irrigálás javasolt.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#14  Hella

En csak arra lennek kivancsi, hogy hogyan tudnam megrendelni az interneten keresztul? Nem all modomban bemenni egy magyar uzletbe, hogy tudnam postaztatni??
Valaszukat elore is koszonom.

Kedves Hella!
Sajnos csak most készítjük az internetes on-line megrendelés lehetőségét, ami majd kényelmesebb megrendelést tesz lehetővé. Jelenleg úgy tudja megrendelni, ha a nevét, postai címét és a kívánt mennyiséget emailban elküldi nekünk az info@ladypharma.hu címre, Ezt követően 1-2 nap múlva postai utánvéttel megküldjük Önnek a kívánt árut.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu