Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#78  Tréfa Zsuzsa

Kedves Marianna és Hölgytársaim!

Én régi híve vagyok a terméküknek,amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Egyetlen kifogásom az (ami a gyakori használatból következhető) összeillesztésnél megjelent repedés. De mint kiderült számomra ezen a fórumon,cseregaranciát lehet érvényesíteni. Ami megnyugtató,azok számára is akiknek esetleg megterhelő a vételár. Szóval,Hölgyeim,ez e befektetés biztosan megtérül,hiszen az egészségnél nincs fontosabb,igaz? Minden Nő megérdemel ennyi törődést!Az érzés,ami pedig a használat után jelentkezik...na arról nem lehet leszokni,annyira kellemes.

Sok sikert a Lady Pharma csapatának.

Zsuzsa

Kedves Zsuzsa!

Elöször is köszönjük, hogy megírta személyes tapasztalatát és véleményét! Fórumon kívüli kapcsolatfelvételünk során kiderült, hogy már a csere készülék is Önnél van. Tisztáztuk azt is, hogy nem a gyakori használat miatt történt a repedés.

Kívánom, hogy továbbra is elégedett használója legyen termékünknek!

Üdv.:

Marianna és a Lady-pHarma csapata

Vélemény hasznossága:  
 
 
#77  Judith

nekem is van intimzuhanyom. Szükséges ezt egy-egy használat után Neomagnolba helyezni? Nem fertözöm magam ujra esetleg egy-egy használat után?

Kedves Judit!
Célszerű a neomagnolos fertőtlenítés hosszabb tárolás után, vagy fertőzés esetén a kúraszerű használat során akár többször is. De ha nagy baj nincsen, úgy a használat után sima szappanos vízzel elegendő leöblíteni.
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#76  Szabi

Huh, hát akárhogy töröm a fejem nem igazán jut eszembe semmi értelmes dolog, hogy tudd használni az eszközt. :( Ha nagyon szükséges akkor lehet, hogy marad a hagyományos irrigátor...? (sajnos)

Vélemény hasznossága:  
 
 
#75  krisz

Köszönöm Mariann a te segitségedet is. Szóval van a falon egy bojlerenk nevezett elekrtonikus doboz, ami összekeveri a hideg és meleg vizet csak a zuhanyzásnál. A kádba való fürdéshez külön csap van. Igen az egész hálózat vizköves sajnos. Nem vágta szét az eszközt a csatlakozásnál hanem inkább ahogy a szürö eldugult befelé menet tönkretette az egész rendszert a nagy nyomás miatt. Igy most zuhanyozni sem lehet. Nincs több öttletem sajna. Pedig nagyon szeretném használni, mivel visszatértek a problémáim. Köszönöm mindenki öttletét.

Kedves Kriszta!
Ha megoldható küldj egy-pár fotót, a zuhanyról, a kád csaptelepről és a bojlerről. Ezek talán valami ötletet adnak a műszaki megoldásokon dolgozó kollégáinknak.
A fotókat küldheted a marianna@ladypharma.hu címre.
Üdv.:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#74  krisz

Köszönöm Szabi a válaszod. A túl nagy nyomást ugy értem, hogy itt nincs csap ami szabályozza a vizte,csak egy gomb amit ha megnyomsz jön a viz már összekeverve. Én sem láttam még ilyet. Sajnos próbáltuk a szürőt is de tönkrement az itt bojlernek nevezett készülék. A szürö eltömödött és visszafele kinyomott egy csövet és igy tönkrement az egész. Van még esteleg öttleted? Vettem egy csövet és rácsatlakoztam a csapra, de ott meg kicsi a nyomás ahoz, hogy használni tudjam. Gondoltam arra, hogy visszatérek a régi irrigátorhoz csak a vizbe csöpögtetek a kapsulából. Szerinted?
Köszönöm válaszod.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu