Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#85  Kitti

Kedves Mariann!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ilyen korrekt cég nem tudom van e még az országban?! Kértem a zuhanyom cseréjét, ami egy héten belül meg is valósult!Köszönet gyorsaságukért, segítőkészségükért és a termékükért! :)
Ajánlom mindenkinek!
További sok sikert!
Üdv, Kitti

Kedves Kitty!
Köszönjük az elismerő szavakat. Jó egészséget kívánunk a továbbiakban is.
Ladypharma
ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#84  SZGHZS

Kedves Mariann!
Szeretném leírni, hogyan jutottam el az Önök termékéhez.Rég óta küzdök hüvelyi folyással. Gyermekkorban az antibiotikumok szedése,az iskolai wc,a szappannal való mosakodás és leginkább a felvilágosítás hiánya okozta a gondot. Rendkívül érzékeny vagyok,így a nyári fürdőzések vagy uszodák után az első utam a nőgyógyászhoz vezetett.Végeláthatatlan kúrák sora sem hozott tartós eredményt. Valószínű,hogy sérült az ún. Döderlein flóra ( a hüvely természetes védekezőrendszere)és így fertőzés jött létre.A legutóbbi streptococcus fertőzést követően pl. Betadin kúra, Clion kúra,Colpo cleener,Femifit Lacto, Augmentin szedése és végül Döderlein Med kapszula 3X6 adag folyamatosan (beszrezhető Ausztriában). Kaptam én már életemben többször Diflucant is. Sajnos a gyógyszertárban kapható műanyag \"ballon\" pillanatok alatt töredezetté válik,berepedezik és ereszteni kezd. Ráadásul a műanyag csövecskén penészlerakódás is keletkezhet.Természetesen a gyógyszertár elzárkózott a reklamációtól. Ekkor olvastam az interneten,hogy létezik egy új modern eszköz a Lady Pharma,amely biztonságos higiénikus, formatervezett ráadásul tejsavas kapszula is tehető bele és zuhanyra cstlakoztatható.Amikor bajban voltam Mariann személyesen hozta el és adta át nekem, amit ezúton is hálásan köszönök.Azóta is használom és nagyon meg vagyok elégedve.Köszönöm.

Kedves SZGHZS!
Nagyon köszönjük dícsérő szavait és hogy megosztotta velünk a történetét! Azt remélem, hogy ha elégedett a termékünkkel, akkor ez egyben azt jelenti, hogy az állapotában is javulás következett be.
Azt szeretném kérni Öntől, írja meg, hogy konkrétan a Lady-pHarma IntimZuhany segítette-e a gyógyulását, és ha igen, hogyan, mi módon? Írja meg hogyan, milyen gyakran, mennyi ideig használta, mikor következett be érezhető változás, és milyen az állapota azóta? És hogy tájékoztatta minderről a nőgyógyászát? Ezek a történetek és tapasztalatok azért -is- fontosak, mert segíthetnek azoknak a hölgyeknek, akik hasonló betegségekkel, problémákkal küzdenek.
Válaszát várom és előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#83  Kitti

Tisztelt Ladypharma!

Gombás fertőzésemből adódóan kb 2 hónapja vásároltam meg terméküket, amivel nagyon-nagyon meg vagyok elégedeve. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Viszont a gyógyulásom érdekében kúraként használtam egy hétig folyamatosan és a forralástól eldeformálódott!:(
Már alig tudom összeilleszteni. Érdeklődnék, hogy tudnak e nekem segíteni, van e mód cserére?
Kapszulát sem tudtam vásárolni hozzá, viszont az interneten rendeltem és nagyon hamar megkaptam! :)
Segítségüket előre is köszönöm!

Kedves Kitti!
Köszönjük véleményét és örülünk, hogy az eszköz használatával elégedett! Mint azt már több helyen is írtuk itt a vendégkönyvben, az IntimZuhany fertőtlenítéséhez, bármelyik gyógyszertárban kapható fertőtlenítőszer használata javasolt. Nem kell kifőzni, mert a rendszeres, vagy túl hosszú ideig tartó főzés deformálódást okozhat (ahogy ez Önnél is előfordult). Ezzel együtt az eszközt természetesen kicseréljük és bízunk abban, hogy Ön továbbra is elégedett vásárlónk lesz.
A cserével kapcsolatban javaslom, hívjon fel a 06-20-392-5656 telefonszámon, és megbeszéljük a részleteket.
Üdvözlettel:
Bajczi Marianna
értékesítési vezető

Vélemény hasznossága:  
 
 
#82  Kitti

Tisztelt Lady Pharma!
Június óta szenvedek gombás fertőzéssel a dokim már sokféle kúpot felírt, nem nagy sikerrel! :o( Pisilés után még mindig megvan az égő érzés.Olvastam sok helyen, hogy az intim zuhany segíthet! Természetesen be is szereztem egyet, de szeretném kérni a segítségeteket, hogy hogyan használjam és meddig? Vettem kamillás és tejsavas kapszulát is hozzá. Előre is köszönöm !

Kedves Kitti!

Ugyan mi gyártjuk az IntimZuhanyt, a mi hitünk és eredményeink szerint nagyon jó, kiváló termék, de nem vagyunk nőgyógyászok, ezért nem tisztünk és nem is nagyon merünk terápiát javasolni. De nagyon szívesen elmondjuk, hogy a sok száz nőgyógyász, akivel az elmúlt évek során kapcsolatba kerültünk ilyen esetben jellemzően mit szokott előírni.
Eszerint:
Kúpos vagy gyógyszeres kezelés közben a gyógyszer, kúp felhelyezése előtt (este) javasolt tisztító öblítés (a panaszoktól függően kamillás vagy tejsavas), majd a kúra végén a hüvelyi pH visszaállításának segítésére több napos kúra javasolt a tejsavas kapszulával.

Az egyensúlyi állapot beállta után elegendő heti egy max.két alkalommal öblíteni.

Mindenképpen javasoljuk, hogy kérje ki nőgyógyász véleményét.

Ön is érezni fogja pár használat után, hogy mikor van erre a kis segítségre szüksége - uszoda után, menstruáció végén, szeretkezés után, vagy bármi egyéb olyan esetben, amikor a hüvely egyensúlyi állapota felborul vagy ennek veszélye fennáll.
Tudunk adni elérhetőséget a velünk kapcsolatban álló nőgyógyászok közül, akivel akár telefonon is tud konzultálni.
Szívesen állunk a rendelkezésére a következő elérhetőségeken:
06-20-392-5656
marianna@ladypharma.hu

Vélemény hasznossága:  
 
 
#81  Tímea

A rendelt kapszulákat mennyi ideig lehet bontatlanul tárolni?

Kedves Timea!
Mindegyik kapszulás dobozon a vonalkód mellett van a gyártási dátum rábélyegezve. A kapszulák eltarthatósági ideje a dobozon van feltüntetve, amit a gyártási dátumtól kell számítani. Ez eltérő lehet a kamillás és a tejsavas kapszulák esetén.
Bármilyen egyéb kérdéssel is szívesen állunk rendelkezésére.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu