Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1855  Bognár Péterné

Szeretném megkérdezni, hogy tejsavas kapszulából 5* 3db-ot egy csomagban el tudnak-e küldeni? Mennyi legyen az utalás összege? 15*550= 8250 + ?
Bognár Péterné
+36309585757

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1854  Vargáné Szabó Tünde

Tisztelt Cég!
Érdeklődnék, tejsav kapszula rendelhető-e Lady Pharma készülékhez az Önök honlapján? Legtöbb helyről azt az információt kaptam, hogy a termék nem beszerezhető. Esetleg leállnak a gyártásáról és meg fog szűnni?
Várom mielőbbi válaszukat!
Köszönettel: Vargáné Tünde

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1853  Kitti

Szeretném a közeljövőben megvenni én is ezt a terméket, csak még egy kérdésemre nem találtam sehol választ; hogy mi történik pl ha túl meleg vagy hideg víz jön a zuhanyból, nem tudom miért, de nálunk elég nehéz beállítani az egyenletes hőfokot, lehet a gázkazán miatt nem tudom.... Vagy ha már engedem a vizet kb 7-8 perc után beáll, ha akkor szerelem fel, állítható valahogy a viznyomás a készüléken, hogy amíg szerelem + felhelyezem addig a kapszula se használódjon elfele?!

Meg még egy kérdés, olvastam hogy mások rendszeresen használják akár minden héten is, míg mások szinte egyáltalán nem javasolják. Én azért kezdeném el, mert mostanában visszatérő problémám a darabos hüvelyfolyás néha viszketés. Tudom, hogy nőgyógyász ilyenkor az első út, de külföldön élek és még 2 évig biztos nem tudok haza menni, itt pedig minden ismerősöm hazajár ha baja van, nem kezelteti itt magát így ajánlani se tudnak senkit, az én angoltudásom sem a megfelelő, szóval igy inkább kipróbálnám az Ön terméküket reménykedve a javulásban. Előre is köszönöm a választ. További szép napot!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1852  Fördős Hajnalka

Üdvözlöm. Több éve vásárolok önöknél, és gondom tán sosem volt. Most lenne kis problémám. Utolsó előtti vásárlásom során két olyan kapszulát is kaptam ami meg volt repedve, így egyszeri használat után kifolyt belőle a tejsav szinte az összes. Így a második használat után üres lett. Nem tudom, ez a probléma csak nálam volt jelen? Vagy esetleg valamit rosszul csináltam?? De semmit nem csináltam másképp mint eddig. Ezt csak észrevételnek szántam. Köszönettel. Hajni

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1851  Szabó Jenő

Valóban csak itt lehet megvásárolni a tejsavas kapszulát? Győrben egy gyógyszertárban sem tudtak adni, de még csak meg sem rendelték.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu