Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1865  Ferenczi Judit

Üdvözlöm! 2015. január 25-én utaltam 4 db tejsavas Lady Pharma intimzuhanyba való kapszula árát + a postaköltséget. Ügyintézőjükkel a Győr, Kodály Z. úti postára való -postán maradó- küldésben egyeztem meg. Azóta sem kaptam értesítést, hogy megérkezett a megrendelt és kifizetett termék. Mi ennek az oka? tisztelettel: Ferenczi Judit

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1864  Koczor Kristóf

Tisztelt Lady pharma!

A mai nap folyamán 3 darab tejsavas kapszulát rendeltem amelyet postán maradó átvétellel szerettem volna megrendelni, valamilyen oknál fogva utánvételes rendelést sikerült leadni kérem ezen rendelésemen módosítani köszönettel

Koczor Kristóf

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1863  György Zsuzsanna

Szép napot kívánok, én nyertem az intim zuhanyt a facebook játékon, leírom a postacímemet, hogy postázni tudják a nyereményem.György Zsuzsanna Budapest, 1157. Nyirpalota utca 81. 9/57.
Nagyon szépen köszönöm.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1862  Ferenczi Judit

Ferenczi Judit vagyok, 4 db Lady Pharma tejsavas öblítő patront rendeltem Önöktől, a rendelést visszaigazolták. Szeretném az árát átutalással előre kifizetni, hogy spóroljak a postaköltségen. Hogyan tehetem ezt meg?

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1861  Papp Kinga

Sziasztok!

Koszonom szepen a nyeremenyt!
1107 Budapest, Szárnyas u. 14/c.

Kinga

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu