Általános információk

Itt olvashatja el az érdeklődők és vásárlók által legsűrűbben feltett kérdéseket és azokra adott válaszainkat.

Tudta-e?

… hogy ha a család több tagja is használ intimzuhanyt,  a fertőzések elkerülése érdekében és higiéniai okokból soha ne használják egymás eszközét! Ugyanígy nem ajánlatos ugyanazt az eszközt használni a hüvely és a popsi öblítéséhez. A Clean-in IntimZuhanynál ezt külön kezelőfej vásárlási lehetőséggel, és színes jelölő gyűrűk alkalmazásával segítjük.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Gyakori kérdések

Hol tudom beszerezni a kapszulát?

A Ladypharma gyártója közvetlenül látja el a nagy és kereskedéseket, valamint saját webáruházából szolgálja ki az interneten rendelő magánszemélyeket. Jelenleg megállapodása van több városban gyógyszertárakkal, és országos lefedettséget biztosító webáruházakkal. Folyamatosan dolgozunk ennek a hálózatnak a bővítésén, hogy vevőink minél kényelmesebben hozzá tudjanak jutni a ladypharma termékekhez.  

Webáruházak: Feminashop; gyógysegéd;

Gyógyszertárak: Aranyhajó patika   Győr  Jedlik Ányos u. 16.

                      Patika Libra         Dunaújváros Korányi Sándor u. 1.

                      Szent István patika Székesfehérvár Sarló utca 25/b

Mikor ajánlatos hüvelyöblítést végezni?

Minden olyan esetben, amikor az intimzóna fertőzése bekövetkezik vagy ennek veszélye fennáll így például:

-          fertőzések gyógykezelésénél
-          uszoda, strand, vagy egyéb fürdőhely használatakor
-          szexuális együttlét esetén
-          orvosi vizsgálathoz kapcsolódóan
-          menstruáció befejeztével
-          antibiotikumok szedésekor
-          hormonális változásoknál

 

Hogyan tudom ez egészségpénztárban elszámoltatni?

Ha Ön valamelyik egészségpénztár tagja, akkor a megrendeléskor a Egyéb kérés megjegyzés  rovatban tüntesse fel az egészségpénztár adószámát, valamint az Ön azonosító számát is. 

A számlázási cím és a szállítási cím eltérhet, ezért a számlázásí cím mezőbe az egészségpénztár nevét és címét kell beírni. Ezt követően a számlát az egésszégpénztár nevére és címére állítjuk ki, amit Ön benyújthat elszámolásra.

Cikk az irrigálásról

Az irrigálásról

 

A hüvely öblítése jól ápoltság kérdése, vagy az egészségmegőrzés része? Ahogy az orvostudomány fejlődött, a szexuális kultúra változott, a hüvelyöblítés célja és módszerei is mások lettek. Az elmúlt években mind jobban elterjedt a különféle hüvelyzuhanyok használata. Egyesek számára szinte a mindennapos intim higiénia elmaradhatatlan kellékeivé váltak.

Nem mindegy, mikor és milyen folyadékkal végzik a hüvelyöblítést.

Vannak olyan helyzetek, amikor pozitív hatást várhatsz az irrigálótól, és érdemes kipróbálnod.

 

Tűzoltáshoz mindenképp hasznos

 

Abban még a legtöbb nőgyógyász is egyetért, hogy jó szolgálatot tehet az irrigátor, ha hirtelen jött fertőzésről van szó. Amennyiben hétvégén jelentkeznek az égő, szúró, viszkető panaszok, kevés esélyed van rá, hogy rövid időn belül eljuss a nőgyógyászhoz. Ha a kellemetlen tüneteket szeretnéd enyhíteni, az intim zuhany alkalmas lehet erre.

 

Ne feledd: ezzel nem oldódott meg a probléma, oki kezelésre is szükség lehet, fel kell keresned nőgyógyászodat!

Arról se feledkezz meg, hogy minden használatot követően a gyógyszertárakban kapható fertőtlenítő szerekkel tisztítsd meg az intim zuhanyt, csak így kerülhető el a visszafertőződés.

 

Menstruáció és uszoda után jól jöhet

 

A hüvely kémhatása - köszönhetően a lactobacillusoknak - 3,8-4,2-es pH-érték között van, tehát savas. A tejsavbaktériumok biztosítják a megfelelő védelmet a gombákkal és egyéb kórokozókkal szemben. A menstruációs vér azonban enyhén lúgos irányba tolja el a kémhatást - ami kedvezhet a fertőzéseknek. A menstruáció elmúltával tehát az egészséges kémhatást helyreállíthatod tejsavas irrigálással.

Ha szeretsz uszodába járni, de érzékeny vagy a különféle gombás vagy bakteriális fertőzésekre, kipróbálhatod az intim zuhanyt. Közvetlenül uszoda után alkalmazd - így megelőzheted a kórokozók elszaporodását.

 

Nőgyógyászati kezelést követően is hasznos

 

A tejsavas hüvelyöblítés hasznos lehet még bakteriális vagy gombás fertőzés kezelése után. A különféle kúpok, egyes szájon át beszedhető antibiotikumok mellékhatása, hogy nemcsak elpusztítják a kórokozókat, de a hüvely természetes pH-értékét felboríthatják - lúgos irányba tolják el. Az egyensúly helyreállítását elősegítheted tejsavas irrigálással.

 

Intim együttlét után?

 

Az eleink által használt közösülés utáni ecetes hüvelyöblítéssel nem a hüvely savasságát akarták helyreállítani - a nem kívánt terhesség megelőzésének egyik kétséges eszköze volt. Emellett azonban savassága révén segítette a hüvelyegészség megőrzését. A hüvelyöblítést lényegében ma is csak savasságának, tejsavtartalmának és baktériumflórájának megőrzése és helyreállítása érdekében ajánlott végezni.

 

 

A Clean-in Intimzuhany - a Lady-pHarma termékcsalád tagja -, kifejezetten az intim zónák ápolására kifejlesztett higiéniai és terápiás eszköz.

A fürdőszobai zuhany gégecsövére csavarva használható, az átfolyó víz oldja ki a tejsavas vagy kamilla oldatos kapszula hatóanyagait. Hatásfoka azonban nem kizárólag a hatóanyagoknak köszönhető - természetesen azt csak növelik a kapszulák -, hanem a működési mechanizmusában rejlik. A kezelőfejen 24 lyuk található, így kíméletes, de hatékony az öblítés során.

 

Előnyök, amiért érdemes a Clean-in Intimzuhanyt választani:

- univerzálisan felszerelhető minden gégecsőre

- maximális biztonságot ad, a hatóanyag egyirányban, a hüvely fala felé oldódik ki, nincs ún. visszaszívás, a visszafertőzés veszélye megszűnt

- kezelése egyszerű, alapos öblítést biztosít

- egy kapszula a kiürülésig több alkalommal használható, így környezetbarát, kevesebb hulladékkal szennyezi a környezetet,

- ugyanakkor kapszula nélkül, tiszta vízzel is működik

- nyomásvédelemmel ellátott

- különleges anyaga és felületkialakítása miatt könnyen tisztítható, ezért nincs visszafertőződési veszély

- végbél tisztítására, öblítésére is alkalmas és

nem utolsó sorban különlegesen szép, formatervezésért díjazott termék.

 

A LadypHarma Clean-in Intimzuhany megvásárolható

ladypharma.hu, valamint a feminashop.hu webáruházakban.

 

Forrás: femina.hu „Tények és tévhitek az irrigálásról”; „Szükséges-e a hüvelyöblítés a nőgyógyász szerint?”; házipatika.com "Kérdések a hüvelyöblítésről"

 

 

Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu